След тежкия инцидент с автобус, при който загинаха 17 души, жители на

...
След тежкия инцидент с автобус, при който загинаха 17 души, жители на
Коментари Харесай

Жителите на Своге се готвят за протест

След тежкия случай с рейс, при който починаха 17 души, жители на Своге се готвят за митинг в сряда. Целта му е да увеличи вниманието към рисковия сектор и да избави други човешки животи. Хората разказаха, че са подавали сигнали за голям брой катастофи в региона на случая. Те обаче не са получили внимание от институциите.

В понеделник вечерта локалните се събраха на мястото на случая. С безмълвно шествие и бдение те показаха съпричастността си към нещастието и желаеха отговори за какво на този сектор се случват толкоз доста произшествия. 

В те разясниха, че пътят е рисков още от момента на стартирането му в експлоатация. В началото е стоял без защитни мантинели. Водата в сектора не се оттича, вследствие на което колите сервират.

Хората разказаха още, че мантинелата е в неприятно положение поради тир, който я е бутнал преди два месеца. Тя не е захваната в цимента, а непосредствено за тревата. Подавани са сигнали и за неприятната настилка на пътя.

Местните осведомиха, че знакът за ограничаването в скоростта е комплициран напълно скоро - след удара на тир в мантинелата. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР